Skovlunde Centret er næsten helt udlejet
Lizette-Christiansen-_EF8C4314.jpg
Centerforeningens formand, ejendomsmægler Lizette Byrdal, i en af de nye butikker, som snart står klar i Skovlunde Centret. Foto: Brian Lindberg
Handel De kommende måneder ser en større rokade i centret, som kun mangler at få udlejet et mindre lejemål.

Efter et år, hvor fokus har været på alt andet end udvikling af det lokale handelsliv i det centrale Skovlunde, er bøtten nu for alvor ved at vende for det prøvede center.

Interessen for at have butik i Skovlunde Centret er nemlig steget ganske pænt. Så pænt, at centrets udlejer, Steen Vela, nu kun er en enkelt underskrift fra at have udlejet samtlige lejemål i centret.

Flere nye butikker er kommet til, og de vil formentlig stå klar, når julehandelen indledes om en måneds tid.

Håndværkerne er i hvert fald i gang flere steder i centret, hvor der også er skabt nye udendørsfaciliter: terrasseområder for en restaurant og en kommende café.

Men ikke nok med det. På bagsiden af Bybuen – området mellem centret og Blokhaven – skal laves om til legeplads samt petanque- og boldbane.

Samtidig er der også planer om at lave bazarbutikker i de garager, der er bag butikkerne i Bybuen.

»Det er rigtig dejligt, at der sker noget, og at der sker så meget. Det er jo fantastisk. Det er det, vi har arbejdet på rigtig længe: At sparke liv i centret,« siger formanden for Centerforeningen, ejendomsmægler Lizette Byrdal, til Ballerup Bladet:

»Der er kommet en rigtig iværksætterånd i centret igen. Det er dejligt, for det har været et hårdt år for forretningerne.«

Den videre udvikling af Skovlunde Centret kommer til at afhænge af, hvad kommunalbestyrelsen beslutter i forbindelse med det store bymidteprojekt, som er sat i gang.

»Det er dejligt, at man fra udlejerens side har kunnet imødekomme de ønsker om en café og flere specialforretninger, som kom på workshoppen om bymidten,« konstaterer Lizette Byrdal:

»Man mente også, at centret var for anonymt og lukket set udefra. Det bliver afhjulpet med boldbanen og bazaren, som lige nu er til vurdering hos kommunen.«

Nye butikker

Blockbuster er blevet til My Thai 1.

Den tidligere slagter deles i to lejemål: fiskeforretning og cateringfirma.

Smørrebrødsforretningen bliver delt i to lejemål: smørrebrød og slagter.

Bing Bong bliver delt i to: Tøj & Sko og et indtil videre ledigt lejemål.

Printstation bliver til café.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *