Scorede fire gange
Fodbold Med sit tredje hattrick i sæsonen sendte Måløv-topscorer Kim Finch Andersen Måløv mod toppen i Serie 3.

Serie 3, pulje 3: Måløv BK – T.G. 80 IF 5-1 (2-0). 1-0 Kim Finch Andersen (18.). 2-0 Kim Finch Andersen (38.). 2-1 T.G. 80 IF (58.). 3-1 Kim Finch Andersen (66.). 4-1 Kim Finch Andersen (67.). 5-1 Tobias Schanz (75.).

Lørdag eftermiddag stod Måløv Boldklub over for lidt af en skæbnekamp mod TG 80, da udfaldet af dagens kamp kunne være afgørende for, om tabellen knækkede foran eller bagved holdet fra den nordlige del af kommunen.

Fra kampens start sad Måløv godt på spillet, og der blev bygget videre på de gode takter fra sidste uges kamp, og holdet klarede sig godt på trods af fraværet af den normale spilfordeler, Kenneth Nørhammer.

Efter 18 minutter kom Måløv foran, og det var en på dagen meget tændt og oplagt Kim Finch Andersen, som fik kæmpet sig igennem TG 80 defensiven og køligt satte bolden ind til en 1-0 føring.

Kort før pausen det igen Kim Finch Andersen, der fik tilkæmpet sig bolden i direkte duel med TG 80 forsvaret, og herefter bankede topscoreren resolut bolden ind højt oppe i målet.

Status var nu, at Måløv for sjette gang i 10 kampe var foran med 2-0, men sandheden var også, at holdet flere gange er gået lidt ned i kadence ved den ”farlige” føring, og selv om det ikke var tilfældet i lørdagens kamp, så fik TG 80 reduceret på et frispark, der blev rettet af i muren.

Måløv var dog koldblodige og fortsatte det varierede angrebsspil, der bølgede ned mod TG 80-forsvaret, som måtte også give fortabt otte minutter efter reduceringen, hvor Kim Finch Andersen var spurtet fra forsvaret, og med det kølige venstreben satte han bolden ind via den fjerneste opstander. Det var Måløv-angriberens tredje hattrick i sæsonen.

Minuttet efter var topscoreren eller ”bomberen”, som han blot kaldes, på spil igen, og alene igennem lobbede han bolden over den sagesløse TG 80 keeper og scorede derved sit 15. sæsonmål.

Med et lille kvarter igen fik Tobias Schanz lov til at lukke festen, og med en hård og følt inderside, placerede han bolden i det lange hjørne fra sin position på kanten af feltet.

Næste kamp er på lørdag kl. 16, hvor Måløv skal en tur til Farum for at krydse klinger med et af de hold, som har klaret sig rigtig godt hidtil i sæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *