Rundbold med et twist
Softball-Ballerup.jpg
Ballerup Softball har igen fået samlet et juniorhold, men vil gerne have flere med. Piger er også meget velkomne.
Softball Ved Rosenlund Skolen holder Ballerup Softball Klub til og det er en klub med gode traditioner for udvikling af sporten og spillere.

Softball kan også kaldes amerikansk rundbold og er en slags lillebror til baseball.

Der har et stykke tid ikke været noget juniorhold, men der er i løbet af sommeren blevet arbejdet på det ved besøg på flere og skoler. Det har båret frugt og der har været et godt fremmøde på 10-12 hver gang siden sommerferien.

»De fleste har været drenge i 10-13 års alderen,« fortæller træner Henriette Gilhøj og tilføjer:

»Men softball er bestemt også for piger. I turnerings sammenhæng spiller pigerne og drengene sammen til de 15-16 år og nogle gange længere. Og de synes faktisk det er sjovt at have noget sammen. Vi oplever stor gensidig respekt mellem spillerne også på tværs af kønnene.«

I øjeblikket træner softballspillerne mandage 16.30 til 18. Efter efterårsferien rykker de indendørs.

»Så har vi vinteren til at få teknikken på plads inden udendørssæsonen går i gang. Vi regner også med at spille nogle indendørskampe mod vores naboklubber fra Gladsaxe og Stenløse,« fortæller Henriette Gilhøj.

Så hvis nogle derude har lyst til at prøve kræfter med en ny sportsgren, så kan de bare møde op på Rosenlund Skolen mandage klokken 16.30. Spillerne er nede ved ny hal, men pt udenfor, så husk tøj efter vejret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *