Røde Kors efterlyser raske lokale fødder
Indsamling I Ballerup samt Ledøje og Smørum skal der besættes 200 ruter til landsindsamlingen 6. oktober.

Søndag den 6. oktober samler Røde Kors ind for at gøre en forskel for mennesker i nød – både herhjemme og ude i verden. Og der er brug for vores hjælp.

»Vi opfordrer alle til at gå en tur med raslebøssen. Pengene fra indsamlingen sikrer, at vi kan rykke ud næste gang, krig eller katastrofe rammer – og at vi kan hjælpe udsatte mennesker i Danmark,« siger Kaj Nielsen, der er indsamlingsansvarlig i Røde Kors’ lokalafdeling i Ballerup og Ledøje-Smørum

I Ballerup og Ledøje/Smørum er der i alt 200 ruter. Sidste år blev godt halvdelen af ruterne dækket, men det billede håber Kaj Nielsen at ændre på i år.

»Vi ved, at folk gerne vil give et bidrag, så vi mangler bare indsamlerne. Mit store ønske er, at vi i år får alle ruterne dækket. Det vil betyde ca. 100.000 kr. mere i bøsserne, og for de penge kan vi virkelig gøre en forskel,« fortæller han.

Pengene går til konflikten i Syrien.

»Situationen i Syrien er meget alvorlig, og vi har brug for danskernes støtte. Med hjælp fra danskerne kan vi både hjælpe i Syrien og ikke mindst de mange flygtninge, der er flygtet til nabolandene,« siger Kaj Nielsen,

Årets overskud går også til Røde Kors katastrofefond, der sikrer, at hjælpen når frem, næste gang jordskælv, tsunami eller et jordskælv rammer.

Indsamlere kan melde sig hele døgnet på telefon 70 10 00 00 eller gennem den lokale Røde Kors

Afdeling i Ballerup og Ledøje-Smørum på telefon 44 65 84 92 man kan også tilmelde sig på www.rødekors.dk

Yderligere oplysninger kan fås hos Kaj Nielsen, indsamlingsansvarlig i Røde Kors i Ballerup og Ledøje-Smørum på 4465 8492, eller hos Røde Kors på 3525 9200 – efter klokken 16 på 4041 4173.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *