Profilskoler i Ballerup
Debat En enig kommunalbestyrelsen har i år vedtaget et buget, der bl.a. åbner for etablering af yderligere profilskoler i Ballerup Kommune.

Vi har gennem flere år med stor succes haft en idrætsprofilskole på Hedegårdsskolen – støttet af bl.a.Team-Danmark. Den nye folkeskolereform og Ballerups egen ’Skolen med vilje’ kan give et godt afsæt til etablering af eksempelvis en musik/kultur profilskole eller science profilskole.

Et musikløft i undervisningen med nodelære, musikinstrumenter og sammenspil på eksempelvis Måløv Skole vil give eleverne en unik mulighed for at blive fortrolige med musikken – en veldokumenteret styrkelse af indlæringen generelt og et øget selvværd for det enkelte barn.

En spændende mulighed for en styrkelse af folkeskolens undervisning i de musiske fag, naturligvis i tæt og tillidsfuldt samarbejde med Musikskolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *