Politiet fandt skunkvæksthus på Tempovej i Ballerup
Politibil-genrebillede.jpg
Politi 10 er i dag blevet anholdt i forbindelse med en større aktion mod skunkvæksthuse på Vestegnen.

Som et led i en større anholdelsesaktion på Vestegnen, har politiet blandt andet ransaget en ejendom på Tempovej i Ballerup i dag.

Ejendommen viste sig at indeholde et skunkvæksthus. Skunk er en forældlet variant af hamp og dyrkes i væksthuse med kunstlys, vandingsanlæg og udluftning, som det man netop har fundet i Ballerup. Høsten herfra er endnu ikke gjort op, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Sagen sættes i forbindelse med tidligere afsløringer af skunkproduktion i tre industribygninger i Rødovre. I den forbindelse sidder der allerede fire personer varetægtsfængslet.

10 anholdt

Ved aktionen i dag har politiet anholdt yderligere 10 personer, ni mænd og en kvinde mellem 35 og 51 år, på adresser i Brøndby, Ballerup, Rødovre, Virum og Fredensborg.

Af dem vil en 41-årig mand blive fremstillet i grundlovsforhør og begæret varetægtsfængslet i dag. Syv andre ventes fremstillet i retten torsdag, mens to ventes løsladt.

Ved dagens aktion, hvor også SKAT deltog, beslaglagde politiet omkring 200.000 kroner i kontanter, som knyttes til skunkaktiviteterne.

»Vi mistænker, at persongruppen har produceret skunk i næsten to år med en omsætning i millionklassen,« siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson.

Grundlovsforhørene ventes begæret holdt for lukkede døre. Derfor kan vicepolitiinspektøren ikke røbe flere detaljer på nuværende tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *