Politiet efterlyser vidner til røveri
Døgnrapporten Lørdag den 21. september klokken 17.54 modtog politiet en anmeldelse om røveri i et supermarked på Klakkebjerg.

En mand var løbet ind i butikken og havde truet personalet til at udlevere et større kontantbeløb.

Røveren kom til og fra stedet på en grå knallert, og beskrives som: Mand, 180-185 cm høj, almindelig af bygning og hvid i huden. Han havde mørkebrune øjne og talte dansk med accent. Han var iført en grå hættetrøje med lynlås og grå joggingbukser. Han medbragte en sort sportstaske med hvide striber og skulderrem.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *