Partier i valg-clinch i Egebjerg
Vælgermøde Torsdag den 24. oktober klokken 19.30 er Egebjergklubben vært ved det traditionsrige vælgermøde, som i år holdes i Egebjerg Fælleshus, Agernhaven 8.

Partiernes spidskandidater er inviteret til at sidde i panelet, og allerede nu har Jesper Würtzen (S), Martin Jonassen (K), Kåre Harder Olesen (V) samt SF’s afgående gruppeformand, Ulrik Falk Sørensen, meldt sig.

Arrangørerne fortæller, at der i Egebjerg er rundt regnet 3.000 stemmeberettigede, og valgdeltagelsen plejer at være høj.

»Proceduren er, at hver kandidat får tre minutter til at præsentere sig selv og sit partis lokalpolitik,« fortæller Egebjergklubbens Lis Folke:

»Kandidaterne fordeler sig ved de opstillede borde, én ved hvert bord. Herefter er der afsat ca. 15 minutter ved bordet, hvor publikum kan får svar på spørgsmål. Efter de 15 minutter rykker politikkerne til næste bord, til runden er nået.Sidst får politikerne tildelt fire minutter til at fortælle, hvorfor man bør sætte sit kryds ved netop kandidatens parti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *