Nyt æresmedlem af MBC
Frank_Nielsen-copy.jpg
Frank Nielsen er 80 år og stadig aktiv spiller i MåløvBadminton Club, hvor han nu også er udnævnt til æresmedlem.
Badminton Frank Nielsen er af en enstemmig bestyrelse blevet udnævnt til æresmedlem af Måløv Badminton Club.

Frank er klubbens ældste medlem idet han fyldte 80 år den 8. oktober 2013, og han er stadig aktivt spillende to gange om ugen.

Frank har været med helt fra starten af klubbens 42-årige historie. Han var med i kredsen af Måløv-borgere, der tog initiativ til at oprette MBC som selvstændig klub. Indtil da, havde sporten i det små været dyrket som en underafdeling af Måløv Boldklub, men aktiviteterne blev skilt ud ved den stiftende generalforsamling den 10. februar 1972.

Frank var i starten spilleudvalgsformand, men overtog formandsposten i 1976 efter Francis Borelli. Frank var formand i 7 år indtil 1983, hvor hans næstformand Ib Andersen overtog hvervet.

Ud over at danne makkerpar i bestyrelsen, spillede Ib og Frank ofte sammen og deltog i talrige turneringer.

Mange yngre medlemmer kender i dag Frank, som en del af ”Pølseholdet”. Navnet hentyder ikke til spillet på banen, men det, der fortæres efter kampene. Frank har i mange år haft to banetimer først på aftenen torsdag i Østerhallen sammen med 7 andre. Når spillet er slut og badet overstået, så bænkes spillerne om bordet i det fælles klublokale, og der indtages varme røde pølser med en kop øl til. Da der ikke er noget køkken i Østerhøjhallen, tilberedes det hele på medbragt køkkenudstyr.

»Med æresmedlemskabet af klubben, ønsker bestyrelsen at markere Franks store betydning for klubben gennem tiderne – fra det organisatoriske i starten af MBCs historie, til det socialt samlende i dag. Samtidig ønskes Frank et stort tillykke med de 80 år.,« skriver klubben i en mail til Ballerup Bladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *