Ny forening for førtidspensionister
Fællesskab På onsdag den 30. oktober kan Ballerups førtidspensionister høre mere om den nye forening.

Førtidspensionister i Ballerup har brug for en forening. Det mener en af dem, Nina Prip, i hvert fald. Hun har ved flere lejligheder talt med andre førtidspensionister om, at det kunne være en god idé at oprette en forening.

Derfor har de kontaktet Landsforeningen for Førtidspensionister, hvor formand Carl-Erik Nielsen har takke ja til at besøge Ballerup for at fortælle lidt mere om, hvilke fordele det kan have, at være en forening.

Det sker i forlængelse af et informationsmøde, som Ballerup Kommune holder for førtidspensionisterne i Atriet på Ballerup Rådhus onsdag den 30. oktober klokken 13-30-15.00.

Efter dette møde, som blandt andet handler om førtidspensionisters rettigheder og pligter, kan interesserede altså høre mere om den nye forening for førtidspensionister i Ballerup, når Carl-Erik Nielsen får ordet klokken 15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *