Nicoline i spil til Champions League
Nicoline-Sørensen-bredformat.jpg
Fodbold 16-årige Nicoline Sørensen fra Måløv er i spil til en plads på banen, når LDB Malmø møder norske Lilleström på torsdag.

Avisen Sydsvenskan skriver i dag på deres hjemmeside, at den danske LDB FC Malmø spiller Nicoline Sørensen fra Måløv er med i truppen, når træner Jonas Eidevall på torsdag skal sætte holdet til 1. runde af kvindernes Champions League.

“Hun er definitivt med i truppen,” siger træneren til Sydsvenskan.

Men om hun får spilletid er endnu ikke 100 procent sikkert.

16-årige Nicoline Sørensen har tidligere spillet i Måløv Boldklub og Ballerup-Skovlunde Fodbold, men i sommer blev hun hentet til Malmø, hvor hun nu er blevet en del af truppen.

På grund af nogle skrivebordsfejl, trak det ud med Nicolines spillelicens i svenskerklubben, og hun har derfor ikke tidligere kunnet stille op til kamp for LDB FC Malmø. Til gengæld har hun fået spilletid på deres U19 hold, hvor hun i debutkampen scorede hele fem mål, skriver Sydsvenskan.

På torsdag den 10. oktober spiller LDB FC Malmø mod norske LSK Kvinner FK på sidsnævntes hjemmebane Åråsen i Lilleström. Ballerup Bladet følger spændt, om Måløvpigen Nicoline Sørensen får spilletid.

LÆS OGSÅ: ‘Måløvpige udlever fodbolddrømmen i Malmø’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *