Motivationsstjerner i Ballerup Super Arena
Coaching Fire af verdens bedste motivationstalere gæster Ballerup til ELEVATE2013 den 15. til 17. november.

Danskernes livsdrømme og forretningsideer får et solidt skub ind i virkelighedens verden, når Janet Bray Attwood, Brian Mayne, Brendon Burchard og Keith Cunningham indtager Ballerup Super Arena 15.-17. november.

»Der er lagt op til en livsforandrende weekend, når de fire, der er blandt de bedste motivationstalere i USA og England, for første gang er samlet på dansk grund til topmødet ELEVATE2013,« fortæller Thomas Rex Frederiksen, direktør i Speakers Club – den danske partner bag arrangementet.

»Janet Bray Attwood vil udfordre deltagerne til at gå efter det liv og den virksomhed, de drømmer om. Hendes passionstest guider til en afklaring af, hvad der for alvor giver værdi i dit liv,« siger han.

At få sat ord på drømme og ambitioner forandrer dog intet alene – dertil kræves mål og at gå efter dem. Og her kommer målsætningsmesteren Brian Mayne ind i billedet. Med stjerneatleter, det engelske uddannelsessystem og virksomheder som Microsoft blandt kunderne, har hans målsætningsværktøj allerede bevist sin styrke i udlandet.

»Brian Mayne skubber drømmen fra ide til virkelighed. Hans metode bygger på resultater fra hjerneforskning, der viser, at vil vi virkelig ændre noget i vores liv, så skal begge hjernehalvdele aktiveres. Og på ELEVATE2013 giver han deltagerne konkrete redskaber, til at gøre netop det,« lover Thomas Rex Frederiksen.

En af motivationsstjernerne lige nu, når det gælder personlig forretningsudvikling, er Brendon Burchard. Han er ekspert inden for personlig udvikling og markedsføring, og trods sin unge alder har han haft flere bøger i toppen af New York Times bestsellerliste.

»Det er første gang Brendon kommer til Danmark. Og det er stort,« siger Thomas Rex Frederiksen og fortsætter:

»I USA har han overhalet Tony Robbins og forventes at blive den største internationale motivationstaler og iværksætter mentor.«

Men det helt store scoop for ELEVATE2013 er Keith Cunningham, som Thomas Rex Frederiksen kalder verdens dygtigste, når det gælder business coaching.

»Han står bag Tony Robbins’ ’Business Mastery’ kurser, der er et af de mest solgte af sin slags, og så er han ’Rich Dad’ fra Robert Kiyosakis ’Rich Dad, Poor Dad’, der med sine 26 mio. eksemplarer er den mest solgte wealth strategi-bog, der er udgivet. Sidst han var i Danmark, talte han for en lille eksklusiv gruppe erhvervsledere, men med ELEVATE2013 får alle adgang til hans konkrete redskaber. Han er hård og ligefrem, og han ved, hvad han taler om,« siger Thomas Rex Frederiksen og lover, at alle foredragsholderne på ELEVATE2013 ikke bare vil inspirere og udfordre deltagerne, men også give dem tankevækkende livs- og forretningsstrategier med hjem.

Læs mere og køb billetter på www.elevate-everything.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *