Mød kandidaterne til Seniorrådet
Valg Til november er der valg til Seniorrådet. Valget gennemføres ved brevafstemning i perioden 13. til 20. november 2013.

Tirsdag den 12. november kan man møde de opstillede kandidater og stille spørgsmål til dem klokken 17 i Reehs Baghus.

Seniorrådet er et lovbestemt råd som har høringsret i alle ældrepolitiske spørgsmål som for eksempel de kommunale budgetter, trafikplanlægning, kulturtilbud, byudvikling, sociale/sundhedsmæssige områder, genoptræning, hjemmehjælp og tilsyn med plejehjemmene.

Seniorrådet kan derudover selv komme med forslag til kommunalbestyrelsen om for eksempel seniorboligernes indretning, fritids – motion og aktivitetsmuligheder samt ældres adgang til digital kommunikation med det offentlige.

Derudover har seniorrådet en fast plads i kommunens grønne råd og to pladser i Regions Ældrerådet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *