Misbruger Sind i sin valgkamp
Debat Sagen er, at mange politikere og især socialdemokrater er opportunister og ikke ønsker at stå til ansvar for det, de sagde før valget, og det, de har medvirket til at gennemføre efter valget.

Efter min personlige opfattelse er de hverken sociale eller demokrater, men et liberalistisk parti, der ønsker markedsstyring af samfundet.

Socialdemokraten Lolan Ottesen har ifølge Ballerup Bladet for 1-2 måneder siden ansat en ulønnet studerende som spindoktor til at føre sin valgkamp.

Hvem har betalt og udarbejdet for Lolan Ottesens og Hanne Andersens valgannonce om psykiatri i sidste uge i Ballerup Bladet, s. 10?

Det fremgår, at frivillige fra Sind har arrangeret det, men er det ikke rettere føromtalte spindoktor?

Grundet denne sammenblanding har jeg i september trukket mig fra bestyrelsen af den lokale Sind.

Er det sådanne metoder, der benyttes at spænde handicaporganisationer for vognen for at blive genvalgt, så siger jeg fra.

Det kan du også på valgdagen.

LÆS OGSÅ: Birte Kramhøfts indlæg ‘Usmagelig omklamring’

2 kommentarer om “Misbruger Sind i sin valgkamp”

 1. Annette Loop siger:

  Hvor er det dog trist at læse, at spin og valgkampagner koster Sind et bestyrelsesmedlem. Sind har haft en svær tid med, at få bestyrelsen op at stå. At der kom en ny formand og bestyrelse var derfor guld værd, ros til dem. Jeg håber for Sind at Jørgen Flyr kommer tilbage.

  Jeg synes faktisk man bør skamme sig over, at bruge “svage grupper/foreninger/borger” som valgflæsk.
  Særligt hvis man som “ramt” slet ikke er klar over den hensigt.

  Jeg selv har været ude og cykle med Lolan Ottensen, for at tydeliggøre tilgængeligheden på vores cykelstier. I forhold til handicap cyklister og andre 3 hjulet køretøjer. Lolan takkede ja til en invitation via Facebook, og vi havde en spændende farlig og oplevelsesrig cykeltur på Jonstrupvej.
  Jeg fortalte desuden om den 1. face af cykelsuperstien og de tilgængeligheds vaskeligheder den allerede har på 1. face. Den er ganske enkelt umulig at bruge som trehjulet cyklist.
  Trods dette blev der igår ved KBM intet påtalt om dette, da man bevilgede de næste 7 mill. kr til de næste 2 faser.
  Faktisk er der ikke sket andet ved vores fælles cykeltur, end at Lolan har fået et billede på sin fb. væg.

  Mon jeg også var en reklame søjle???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *