Måløv dukket på Farum Park
Fodbold Måløv formåede ikke at gribe chancen og fandt aldrig melodien på det larmende tomme Farum Park.

Serie 3, pulje 3: Farum BK – Måløv BK 3-1 (1-1). 1-0 Farum BK (28.). 1-1 Nikolaj Kesting (37.). 2-1 Farum BK (60.). 3-1 Farum BK (str. 90.).

Lørdag eftermiddag stod Måløv Boldklub med alle tiders mulighed for at sætte netop dagens modstander en smule af i toppen af rækken. Men Måløv formåede ikke at gribe chancen og fandt ladrig melodien på det larmende tomme Farum Park.

Efter en halv time, hvor spillet havde bølget frem og tilbage, men hvor Måløv ikke fik dikteret spillet endegyldigt, bragte Farum sig på 1-0. Den stilling fik kun lov at holde i små ti minutter, inden Nikolaj Kesting tæt under mål prikkede bolden i kassen efter godt forarbejde på højrekanten af Kim Finch Andersen.

I anden halvleg fik Måløv bedre styr på spillet, og chancerne begyndte også at komme i større omfang end i første halvleg, men holdet manglede lige det sidste i de afgørende situationer, hvor en scoring havde gjort rigtig ondt på modstanderen.

Kampen sluttede 3-1 til Farum, der scorede til slutresultatet i kampens sidste minut.

Således missede Måløv en stor chance for at holde hank i topholdene, og i stedet er man nu igen en smule distanceret. Men der er mange kampe tilbage, og den næste kamp er på lørdag kl. 16, hvor Måløv hjemme tager mod Grantoften IF i et ægte lokalopgør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *