Lokalpolitikere i krydsilden
Unavngivet3.jpg
Line Baun Danielsen og Jesper Vorre Rasmussen er værter på valgdebatprogrammet Krydsild, som stiller skarpt på Ballerup fredag den 25. oktober. Foto: Marcel Berga
KV13 Spidskandidaterne fra Ballerups fire største partier skal debattere med hinanden og værterne i programmet Krydsild på Lorry.

I de seneste tre uger har tv-stationen Lorry stillet skarpt på de politiske spidskandidater rundt om i hovedstadsområdet i programmet Krydsild.

Hver dag sættes fokus på en ny kommune, hvorfra fire spidskandidater til kommunalvalget er inviteret i studiet til valgdebat med værterne Line Baun Danielsen og Jesper Vorre Rasmussen.

Fredag den 25. oktober er det Ballerups politikeres tur til at komme på skærmen og de lokale spidskandidater, der skal medvirke i programmet er: Jesper Würtzen fra Socialdemokraterne, Kåre Harder Olesen fra Venstre, Martin Jonassen fra Konservative og Miasser Hawwa fra Socialistisk Folkeparti.

Se det på nettet

Krydsild om Ballerup sendes første gang klokken 12.30 og genudsendes blandt andet klokken 21 samme dag på 24 timers kanalen Lorry.

Man kan også se programmet en af de følgende dage på Lorrys hjemmeside www.lorry.dk.

Krydsild programmerne skal give vælgerne en mulighed for at se spidskandidaterne debattere væsentlige emner og i sidste ende klæde dem bedre på til at træffe valget om, hvor krydset skal sættes ved kommunalvalget den 19. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *