Kvindelige kandidater til speeddating og kys
KV13 Fire af Ballerups kvindelige kandidater til kommunalvalget er gået sammen og inviterer nu kommunens borgere til speeddating med demokratidebat og kys i Ballerup Centret lørdag den 2. november klokken 10.30 til 13.

De fire: Helle Hardø Tiedemann fra Socialdemokraterne, Miasser Hawwa SF, Sanne Fandrup Radikale Venstre og Birgitte Yvonne Wulffeld Dahl fra Dansk Folkeparti skriver i en pressemeddelelse til avisen:

»I Ballerup Kommune hænger borgmesterkæden om halsen på en mand og 12 ud af 25 byrådsmedlemmer er kvinder. Det er rigtig godt og det skulle gerne fortsætte efter den 19. november. Det vil de kvindelige kandidater arbejde for.«

Baggrunden for arrangementet er, at Kvinderådet har udnævnt 1.-3. november til national kampagneweekend under overskriften ’Stem kvinder ind’.

»Vores visioner for kommunen er selvfølgelig ikke nøjagtig de samme blot fordi vi er kvinder, men fælles for os alle er, at vi gerne vil arbejde for en mere lige repræsentation inde på rådhuset. Kvinder og mænd adskiller sig trods alt fra hinanden på mange væsentlige punkter, der har indflydelse på kommunalpolitikken,« siger Helle Hardø Tiedemann, der har været tovholder på kampagnen i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *