Kritisk rengøringsstandard
Debat Rengøringen på Plejecenter Søndehaven er mangelfuld

Som pårørende til beboere på det nye Super Plejehjem Sønderhaven i Måløv, vil jeg lige gøre socialudvalget og kommunalbestyrelsen i Ballerup Kommune opmærksom på, at der er store og mangelfulde problemer med rengøringen på Plejecenter Sønderhaven.

Denne konstatering er jeg absolut ikke ene om og taler derfor på vegne af hele familien.

Rengøringsstandarden på værelserne og på badeværelserne er yderst mangelfuld – enhver kan forestille sig, hvordan et ikke rengjort toilet og badeværelse ser ud efter et stykke tid uden ordentlig rengøring.

Stuegulve er fedtede og plettede, der ligger støv og nullermænd i kroge og under senge, møbler er plettede og ulækre.

Dette til trods for at vores pårørende betaler mange penge pr. måned for at få gjort rent og få vasket vinduer.

Vi som pårørende ser jo forholdene, som de reelt er i hverdagen, da vores besøg ikke på forhånd er varslet, som når socialudvalget og kommunalbestyrelsen kommer på planlagt besøg og derfor roser rengøringen til skyerne.

Vi kan simpelt hen ikke være bekendt, at byde vores ældre borgere – der gennem et langt og arbejdsomt liv, har bidraget til den danske stat og den danske velfærd – denne åbenlyse mangel på ordentlig rengøring i deres alderdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *