Ja til kommunesammenlægning
Debat Lolan Ottesen har tidligere her i avisen gjort sig til talsmand for, at de praktiserende læger skulle slå sig sammen i lægefællesskaber.

For det første er det ikke kommunens opgave at diktere, hvordan de praktiserende læger skal organisere sig, og for det andet vil det betyde, at der bliver længere vej til sin læge, hvilket faktisk strider imod øget tilgængelighed, som Lolan Ottesen ellers lægger vægt på i sit indlæg. Mærkværdig modstrid, men typisk socialdemokratisk.

Heldigvis bliver ønsket også modsagt af en borger i sidste uges avis, som er glad for sin praktiserende læge. Ulla Faurbye ser hellere, at der sker en kommunesammenlægning mellem Ballerup og Herlev.

Jeg er enig i, at det kunne være en god ting med en kommunesammenlægning, men er ikke sikker på, at Herlev er det rigtige match for Ballerup.

Ved kommunalreformen skete der ikke mange kommunesammenlægninger i vores område, som der gjorde i f.eks. Jylland, og der er behov for store kommuner også hos os til at løse opgaverne optimalt – netop på sundhedsområdet.

Til slut vil jeg oplyse Ulla Faurbye om, at der faktisk afholdes vælgermøde også i Skovlunde. Det sker den 6. november kl. 19 i Skovlunde Medborgerhus, hvor du bl.a. kan høre Konservatives spidskandidat Martin Jonassen.

LÆS OGSÅ: Ulla Faurbyes indlæg ‘Tilfreds med mine læger’

LÆS OGSÅ: Lolan Ottesens indlæg ‘Et lægefællesskab?’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *