Idrætskommune – eller?
Debat Her op til det kommende kommunevalg vil jeg tillade mig at spørge vores borgmester og resten af kommunalpolitikkerne...

…hvad man har tænkt sig at gøre for de mange unge i vores kommune (der er udnævnt til en idrætskommune), som dyrker idræt.

Det er tankevækkende, når man ser på, hvad der bliver brugt af penge til de unge i vores nabokommune, Herlev. Her bliver der brugt 1.576 kr. pr borger. I Ballerup bruges der kun 550 kr. pr. borger. Ifølge DIF er gennemsnittet i hovedstadsområdet 1.059 kr. pr borger. Tankevækkende, ikke?

Det kunne være rart at høre de forskellige partier, hvad man vil gøre ved dette? Som et eksempel kan jeg oplyse, at der til BSF’s 1.100 medlemmer kun er én kunststofbane.

Det er også tankevækkende, at når man kommer til kommuner med borgerligt flertal, er der langt flere kunststofbaner.

Vil I som kommunalpolitiker gøre noget ved dette, så der kommer ordentlige forhold til alle vores idrætsudøvere i kommunen?

Jeg håber på at få en positiv udmelding fra samtlige partier og ikke det sædvanlige tågesnak som feks. ’det vil vi se på’, ’det må vi gøre noget ved’, ’vi må se om vi kan finde pengene’. Lad os få nogle konstruktive forslag, der er jo som sagt valgkamp.

Til slut vil jeg ønske jer alle en god valgkamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *