Hjælp til syriske flygtninge i Jordan
Lions-syriske-flygtninge-copy.jpg
Katastrofehjælpen fra Lions går til et ’Mor og barn sundhedsprojekt’ for syriske flygtninge udenfor flygtningelejren.
Katastrofehjælp De lokale Lions Klubber i Skovlunde og Ballerup-Smørum er med i en stor fællesdonation fra Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp til syriske flygtninge i Jordan.

Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp har valgt at bruge 500.000 kroner til projektet ’Mor og barn sundhedsprojekt’, som er blevet til i samarbejde med Læger Uden Grænser. Projektet skal støtte syriske flygtninge i Irbid-provinsen i Jordan – flygtninge som bor udenfor flygtningelejren Zaatari, og som har akut behov for hjælp.

Læger Uden Grænser etablerer et særligt tilbud til gravide kvinder og nyfødte spædbørn, hvor de åbner en pædiatrisk klinik og en sengeafdeling, en barselsafdeling og neonatal-afdeling samt en mor-barn klinik for at dække paletten af behov relateret til gravide kvinder og børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *