Helle T: ’Vi har ingen skjult dagsorden!’
helle-t.jpg
»Enten lider Kåre Harder Olesen af hukommelsestab, eller også er dagsordenen stemmefiskeri,« siger Helle Tiedemann (S).
Østervej Formanden for teknik- og miljøudvalget afviser, at der kan laves lokalplan for boliger.

Den socialdemokratiske formand for teknik- og miljøudvalget, Helle Tiedemann, fik tirsdag i sidste uge, da hun læste Ballerup Bladet, sin kaffe galt i halsen.

Årsagen: Venstre-borgmesterkandidat Kåre Harder Olesen udtalte i en artikel, at han håber, at lokalplanen for det tidligere seminarium på Østervej falder, og at der kommer boliger og ikke erhverv i bygningerne. Hvis lokalplanforslget falder, vil Venstre foreslå en ny lokalplan udelukkende med boliger.

Kåre Harder Olesen sagde også til Ballerup Bladet, at han ikke forstod flertallets argument for, at der skal erhverv ind i området – medmindre der er en skjult dagsorden.

»Vi socialdemokrater har ikke en skjult dagsorden. Vi spiller med åbne kort, og Kåre Harder Olesen er da velkommen til at spørge ind til sagen, hvis han er i tvivl,« siger Helle Tiedemann:

»Der skal ikke laves en ny lokalplan, hvis det forslag, som er i høring, falder. Den gældende lokalplan indeholder boliger på arealet. Venstre behøver derfor ikke stille forslag om en ny lokalplan.«

Stemmefiskeri

Helle Tiedemann mener, at Kåre Harder Olesens mission i sagen er stemmefiskeri:

»På borgermødet midt i september spurgte han mig i fuld offentlighed, hvad jeg mente om boliger i stedet for erhverv. De tilstedeværende hørte mit svar klart og tydeligt. Jeg svarede, at intet kunne gøre mig gladere. Vi vil selvfølgelig allerhelst have boliger,« siger Helle Tiedemann og slutter:

»Enten lider han af hukommelsestab, eller også hedder dagsordenen stemmefiskeri.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *