Halloween-gudstjeneste i Hedegårdskirken
Allehelgen Torsdag den 31. oktober holder Hedegårdskirken Halloweengudstjeneste klokken 17.

»Det er fjerde år vi pynter kirken med græskarhoveder, edderkoppespind og levende lys, for at skabe en uhyggelig stemning. Og så er Halloween jo i virkeligheden slet ikke uhyggelig, men et nyt navn til en gammel dansk tradition vi kalder Allehelgen, hvor vi mindes de døde,« fortæller sognepræst Vibeke Fuglsang Olsson.

Til gudstjenesten kan man høre fortællingen om den gamle gæliske nytårsfest, der er blevet til vores Allehelgen – og om Jack of the Lantern, som er blevet til den græskarlygtemand, som mange stiller udenfor døren i denne mørke tid.

Man må meget gerne komme udklædt og efter gudstjenesten er der lidt halloweenguf og saftevand til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *