Halfdanskerne på boghandlerturne
Halfdanskerne-bred-copy.jpg
Hør viseorkestret Halfdanskerne i Arnold Busck i Ballerup Centret onsdag den 30. oktober.
Koncert I morgen onsdagspiller viseorkestret Halfdanskerne i Arnold Busck i Ballerup Centret.

Viseorkestret Halfdanskerne har de senere år i forbindelse med Spil Dansk Dagen arrangeret almindelige koncerter under den oplagte titel ’Spil Halfdansk’.

I år besluttede trioen, der består af Mads Westfall, guitar og sang, Lars Grand, harmonika og sang, og Rasmus Vennevold, kontrabas, at finde på noget nyt for at markere begivenheden. De lagde hovederne i blød, og snart opstod ideen om at kombinere deres personlige visearrangementer med de fysiske bogudgivelser fra Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og de andre danske digtere, de fortolker.

De kontaktede boghandlerkæden Arnold Busck, som straks var med på ideen, fik støtte til projektet fra musikorganisationen DPA, og nu er ’Spil Halfdansk-boghandlerturné 2013’ en realitet. Boghandlerne udstiller de relevante bøger, og Halfdanskerne optræder midt mellem de mange bind.

Halfdanskerne optræder i Arnold Busck butikken i Ballerup Centret onsdag den 30. oktober klokken 16. Der er gratis adgang til koncerterne. Se mere på facebook og på www.halfdanskerne.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *