Gru og gys i Måløv
Halloween-Målev_03-copy.jpg
Gandalf plejer at dukke op til Halloween i Måløv,
uhygge Der bliver græskar og gys i massevis, når det på fredag 25. oktober atter er tid til at slippe uhyggen løs ved Halloween i Måløv.

Traditionen tro bliver den ellers hyggelige og fredelig by Måløv omdannet til et mareridtsagtigt univers befolket af hekse, trolde, spøgelser og andre skræmmende personligheder, når det i morgen fredag den 25. oktober igen er tid til at fejre Halloween i Måløv.

Uhyggelighederne begynder allerede klokken 14 – længe før mørket har lagt sig over Måløv – med at en af landets dygtigste sminkører, Anders Lerche, lader sine grumme pensler forvandle byens uskyldige børn til vanskabninger og farlige uhyrer.

Halloween-Måløv-19-copy

Mørket kryber nærmere

Klokken 17.30 åbner boderne ved skulpturen ’Nåleøjet’ ved Måløv Station. Det er også herfra at de første gruopvækkende optrædender finder sted.

Herfra vil uhyggen langsomt brede sig i takt med at mørket kryber nærmere og nærmere.

Halloween-Måløv-copy

Når uret slår 18.30 begynder aftenens store optog, som skal gennem hele byen, der i mellemtiden er blevet fuldkommen overtaget af nattens grusomme skabninger.

Alle de uskyldige tilskuere bevæger sig gennem landskabet af død og ødelæggelse, hvor de blandt andet kommer til at møde Økse Ib og Kølle Kurt, Halloween Dancert og den sære bedemand, der vil måle dem alle.

Det hele er krydret med lyd, lys og dekorationer, der får det til at løbe koldt ned af ryggen på enhver.

Halloween-Målev_39-copy

Ikke for sarte sjæle

På Måløv skole vil der også være en hel masse forskellige skræmmende aktiviteter, som alle med billetarmbånd kan svælge i.

Halloween i Måløv er et familiearrangement, men nogle af oplevelserne er ikke for sarte sjæle, så forældre gør klogt i at holde de små under opsyn. Man ved jo aldrig, hvad der demmer sig bag den næste husmur!

Det er et udvalg under Måløv Bylaug, der står bag arrangementet og arrangørerne opfordrer alle til at deltage i festlighederne. Man må også meget gerne selv bidrage til uhyggen med passende udklædning.

Halloween-Måløv-57-copy

Vil du sminkes?

Hvis man ønsker at bestille tid til at få lagt rigtig professionel sminke af Anders Lerche eller hans kollega Kirk skal man på dagen møde op eller ringe til Kulturhus Måløv efter klokken 13 på telefon 44 77 20 60.

Anders Lerche sminker kun børn! Og han gør det i tidsrummet 14-17. Kirk er der til 18.

I løbet af eftermiddagen kommer nogle af deltagerne fra Kulturhus Måløvs fortællerkorps forbi og fortæller uhyggelige historier for mindre børn. Så bliver ventetiden forhåbentlig ikke så lang.

Der er meget mere information på Halloween i Måløvs egen hjemmeside: www.halloweenimåløv.dk

Halloween-Måløv-051-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *