God opbakning til Open By Night
Centrumgaden-Open-By-Night-3.jpg
Byen Fredag aften var der 'Open By Night' i Centrumgaden i Ballerup.

Der var godt med besøgende i Ballerups gågade fredag aften, hvor butikkerne havde besluttet at holde længe åbent – og gøre det til ledsagelse af fin musik fra de forskellige orkestre fra Ballerup Musikskole, som spillede mange forskellige steder i gaden i løbet af aftenen.

Centrumgaden-Open-By-Night-4

Emma, der holder til i på Ballerup Station, lavede helstegt pattegris lige udenfor Fiskemagasinet. Pingvinen fra Danske Band delte godter ud til stor og lille i gågaden, og vejret var heldigvis med arrangementet.

Centrumgaden-Open-By-Night-2

Næste arrangement i Centrumgaden er Halloween-ugen, som starter lørdag den 26. oktober og slutter fredag den 1. november. Halloween-ugen kulminerer med endnu et open by night-arrangement i samarbejde med Ballerup Centret.

Centrumgaden-Open-By-Night-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *