Fortid og nutid forenes
GIOIA5-copy.jpg
Trioen Giòia forener ikke bare fortid og nutid men også klassisk og rytmisk musik. Hør dem I Hedegårdskirken onsdag 23. oktober.
Koncert Hedegårdskirken får onsdag den 23. oktober klokken 19.30 besøg af trioen Giòia

Trioen lover festlig, sprudlende og livlig dansemusik – den tidligst nedskrevne instrumentalmusik overhovedet – sat i arrangement af musikerne selv.

Middelalderens musik – med 700 år på bagen – vækker trods sin alder genklang hos mange, da der er reminiscenser fra flere kulturer bl.a. den arabiske.

For Giòia har musikken været anledning til mødet mellem den klassiske og den rytmiske verden, hvor de skarpe grænser i disse forskellige musikgenrer bliver opblødt gennem improvisation og nytænkning.

Trioen har de senere år erfaret, at der ikke er langt fra arrangementer til egne kompositioner. Derfor glæder gruppen sig til også at præsentere en række af deres egne værker i deres kendetegnende stil.

GIÒIA består af tre musikere: Karina Agerbo på blokfløjte, Mie Korp Sloth på portativ/harpe og Tira Skamby på percussion. De to førstnævnte er klassisk uddannede musikere,mens Tira har udviklet sine færdigheder stedeer som Cuba, Ghana og Brasilien – og så turnerer hun blandt andre med Rasmus Seebach.

Der er fri entré til koncerten i Hedegårdskirken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *