Forskud på Halloween i Centrumgaden
Halloween-i-Centrumgaden.jpg
Halloween-ugen begynder i Centrumgaden på lørdag 26. oktober og kulminerer med By Night arrangement 1. november.
Græskarfest Centrumgaden holder Halloween-uge fra lørdag den 26. oktober til fredag den 1. november, hvor der vil være pyntet op i mange af butikkerne.

Halloween ugen kulminerer fredag 1. november med By Night arrangement, hvor butikkerne i Centrumgaden og Ballerup Centret holder åbent helt til klokken 22.

Der vil i løbet af Halloween-ugen være forskellige konkurrencer – blandt andet flotteste græskar. Hver dag fra mandag den 28. oktober til og med fredag den 1. november har alle børn mulighed for at komme ned og skære græskar på Kirketorvet klokken 15-18, hvor FDF’erne står i et telt og udleverer græskar til alle, der vil prøve dette. Det flotteste græskar kåres om fredagen.

Der vil i samme periode være en skattejagt for voksne, hvor der i flere af Centrumgadens butikker kan vindes flotte præmier. For at deltage skal man gå ind i en butik med et skilt i vinduet, som fortæller ’her kan du deltage i skattejagten’, og bede om at være med. Så vil man få udleveret nogle spørgsmål, som skal besvares korrekt.

De deltagende butikker er:

Dyrlægehuset, Folkekirkens nødhjælp,Ballerup Fiskemagasin, Sylvest, Ballerup Bibliotek, Salon Østberg, Mio Mondo, Fox og Jane, Holger Hansen sko, Flygger Farver, Arbejdernes Landsbank, Hanne Hove, N.H. Jørgensen, Complete Luxus, Slik Paradis, Botex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *