Formodet børnelokker stadig på spil
Politibil-genrebillede.jpg
Politi Episoden med den syv-årige pige, som vi skrev om i sidste uge, er ikke et enkeltstående tilfælde, fortæller lederen af lokalpolitiet i Ballerup til Ballerup Bladet.

Den fedladne mand, som inviterede en syv-årig pige på Rugvængets Skole til at køre en tur med ham i hans bil, er stadig på spil.

Lokalpolitiet har fået flere henvendelser, men er ikke kommet nærmere manden.

En henvendelse går på, at manden én gang til har været på spil i Rugvænget, som han måtte forlade med uforrettet sag.

Sådan foregik det også i Smørum, hvor han forgæves lokkede en pige med kattekillinger og slik.

»Flere har oplevet det samme som den syvårige pige, Ballerup Bladet skrev om i sidste uge,« forklarer lederen af lokalpolitiet i Ballerup, Lars Lypart:

»Beskrivelsen af manden er den samme: En fedladen mand med gråt hår, som kører i en blå bil. Dog er der kommet usikkerhed om bilens mærke og model. Den første melding gik på, at det var en Peugeot. Det kan dog også godt være en Citroën,« siger han. Kontakt Lars Lypart på tlf. 72 58 74 75.

LÆS OGSÅ: Artiklen fra sidste uge ‘Mand ville tage syv-årig pige med i sin bil’

6 kommentarer om “Formodet børnelokker stadig på spil”

 1. Carl Linstow siger:

  Hej Ballerup Bladet!!

  Vi er nogen, som syntes, at det er meget uheldigt, at der kommer et billed af en uskyldig kok i den artikel om denne børnelokker, som desværre kører rundt. I må finde ud af, at der ikke bliver/ kommer billeder ud med uskyldige mennesker i dine link. Måske der bare ikke skal være noget billed på??

  Mvh. Carl

  1. Mia Thomsen siger:

   Kære Carl
   Vi har ikke noget billede på artiklen. Måske mener du ”billedet” i toppen af siden? Én af dem har nemlig et billede af en kok, så jeg formoder, at det er det, du hentyder til?
   Det felt er en reklameplads og har ikke noget med artiklen at gøre. Her har forskellige firmaer købt sig til at ligge i fast rotation, så uanset hvilken artikel du kigger på, vil denne reklame ligge øverst i skærmbilledet.
   Jeg håber dette svar er fyldestgørende – ellers er du velkommen til at kontakte os på redaktionen: 44 60 03 30.

 2. Martin Milter siger:

  Hej Mia,

  Carl har ret. Jeg tror facebook automatisk “tror” den skal bruge det første billede i jeres billedegalleri. Det er i al fald det der ryger med over. I den seneste opdatering Carl har lavet, er det billedet fra Lyserød lørdag, der er kommet med. Der er noget galt i den måde i har implementeret del på facebook funktionen.

 3. Thomas H. siger:

  Jeg har et billede af tre kegler, hvilken en af dem er den formodede gerningsmand??

 4. Men det er det billede der kommer med når man deler artiklen. Måske er det fordi det billede ikke hentes i en iframe, men bliver kaldt fra samme domæne som selve artiklen og så opfattes billedet som en del af siden og ikke en annonce ?

 5. Mia Thomsen siger:

  Det lyder som om, at når folk linker til vores artikel fra deres egen facebook-side, så kommer der bare et eller andet tilfældigt billede med over i opslaget på deres facebook-tidslinje (fordi vi ikke har et billede på artiklen). Det er noget møg!
  Jeg prøver nu at lægge et genrebillede på alle politi-historierne. Så bliver det forhåbentlig det billede, som følger med over, når folk slår den op på deres facebookside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *