Flere penge til sikker skolevej
Debat Da jeg i foråret fremlagde støjhandlingsplanen (februar) og trafiksikkerhedsplanen (maj) for Kommunalbestyrelsen, udtrykte jeg ved begge lejligheder ønsket om, at vi fremover kunne finde bedre økonomi til disse to områder.

 

Det er nu lykkedes!

Med budgettet for 2014 er der fundet ekstra penge til disse vigtige områder, i alt to millioner om året de næste fire år.

Efter min mening må der først og fremmest arbejdes på yderligere at forbedre og sikre børnenes skoleveje, dette i samarbejde med forældre og skolebestyrelser, men også på at sikre de mest uheldsramte veje og kryds.

For otte millioner i den næste valgperiode kan vi nå ganske meget.

1 kommentar om “Flere penge til sikker skolevej”

 1. Peter Boll siger:

  Spændende indlæg!
  Jeg bor på Pileagervej -og for enden af den blinde vej- Tranemosevej – er der udflytterbørnehaver fra København. Børnene bliver dagligt kørt og hentet hertil i turistbusser = Daglig bustrafik i villakvarter?

  Villa området er på ingen måde egnet til denne daglige buskørsel. Det giver mange farlige situationer for de mange børn og familier, der går og cykler via Pileagervej og Tranemosevej til skolerne samt skoven. Bussers kørsel skaber mange farlige situationer pga. manglende oversigtsforhold, bakken med busser på blinde veje m.v.

  Det kan undre der ikke er sket uheld endnu!

  Som bekymret familiefar, forstår jeg ikke kommunens folk siger, vi blot må acceptere buskørslen.

  Jeg forstår ikke hensynet til børnene i busserne, skal være større end dem udenfor busserne. Forsøg på at indgå frivillige aftaler–blandt andet med af/påsætning v. Netto/Busstop på Egebjergvej–er mislykket.

  Jeg håber da du kan være med til at skabe en løsning vores udfordring, det virker til du også er interesseret i sikre skoleveje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *