Fire tricktyve bag tremmer
Politi Tre kvinder og en mand er blevet idømt mellem fem og ni måneders fængsel for tricktyverier mod ældre i blandt andet Ballerup.

Fire tricktyve skal i fængsel for at have begået fire tricktyverier sammen mod ældre mennesker. En blev desuden udvist af Danmark, oplyser Københavns Vestegns Politi

De fire blev anholdt i en bil om aftenen den 30. juli lige efter et forsøg og et fuldbyrdet tricktyveri hos en henholdsvis 72-årig og 87-årig kvinde, som begge bor på Baltorpvej i Ballerup.

Under forskellige påskud for at komme ind i lejlighederne, havde de stjålet et smykke.

De fire anholdte var tre kvinder på 22, 41 og 45 år og 41-årig mand. De blev varetægtsfængslet i Glostrup Ret dagen efter.

Efterfølgende indgik flere lignende tyverianmeldelser, som også var sket den 30. juli, og som efterforskere satte de fire i forbindelse med.

Her var ofrene en 76-årig kvinde fra Bygvænget i Ballerup og en 87-årig kvinde fra Ventevej i Frederikssund, som fik stjålet penge.

Onsdag 25. september blev de fire dømt for tyveri i forening. Den 41-årige kvinde fik ni måneders fængsel inklusiv en reststraf. De tre andre fik fem måneders fængsel. Den 41-årige mand, som er kroatisk statsborger, blev desuden udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år.

»Retten lagde blandt andet vægt på, at ofrene var ældre borgere, som havde svært ved at værge for sig,« siger anklager Lars Lindkær Jensen.

De modtog dommen og overgik direkte til afsoning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *