Et læge-fællesskab?
Debat Kære praktiserende læger i Skovlunde!

Hvornår slår I jer sammen i et lægefagligt fællesskab for jeres patienters skyld?

Jeg har netop været sammen med en stor gruppe ældre borgere i Skovlunde. Nogle af disse ældre, skønne mennesker,er dårligt gående, og de fortalte om, hvor svært det var for dem at besøge deres »huslæger« i Skovlunde.

Nærhedsprincippet blev ikke berørt som et problem. Sikkert fordi afstandene ikke er store i Skovlunde. Derimod har disse borgere et stort ønske om tilgængelighed og nævnte også et bedre tilbud, måske flere kontakttimer, kostvejledning eller andre ting, som kan være en del af en større moderne lægepraksis i dag.

Der var forslag om, at I – deres læger i fællesskab – kunne købe/leje f.eks. det tidligere posthus eller slå nogle butikker i centeret sammen til jer, så der ikke bare kommer flere og flere spisesteder. Der kan være andre løsninger – f.eks. kan der tænkes i elevatorer eller lign., således at alle borgere i Skovlunde har mulighed for, at besøge deres læge.

2 kommentarer om “Et læge-fællesskab?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *