Efterlysning: Hvor er Karin?
efterlysning-karin.jpg
Karin Barfod er sidst set tirsdag aften klokken 20, hvor hun forlod en veninde i Ballerup.
Politi 45-årige Karin Barfod fra Ballerup har været forsvundet siden tirsdag aften. Politiet beder nu lokalbefolkningen om hjælp. Én mand er anholdt og sigtet for manddrab i sagen.

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu 45-årige Karin Barfod som har været forsvundet siden tirsdag aften. Politiet frygter at hun har været udsat for en forbrydelse.

Karin bor i Ballerup og arbejder hver mandag, onsdag og fredag på bibliotekets café. Hver tirsdag og torsdag henter hun datteren, som bor hos hendes eks-mand, fra SFO. Onsdag den 23. oktober mødte hun ikke op på arbejde og i går (torsdag) dukkede hun ikke op for at hente datteren. Det bekymrer politiet, da hun normalt overholder aftaler eller sørger for at melde afbud.

Sidst set tirsdag

Tirsdag aften omkring kl. 20 forlod hun sin veninde i Ballerup, hvilket er det sidste livstegn politiet har fra hende. Karin beskrives som lidt naiv og godtroende. Politiet frygter, at hun kan være gået med nogle »forkerte« mennesker.

Det var Karin eks-mand og en af hendes veninder, der meldte hende savnet. Politiet har efterfølgende været i hendes lejlighed i Ballerup, hvor der ikke umiddelbart er tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse.

Mand anholdt og sigtet

Efterforskningsleder vicepolitiinspektør Charlotte Skovby bekræfter fredag formiddag, at der er anholdt en mand i sagen, som har en relation til Karin. Manden er 44-år og fra Roskilde. Han sigtes for manddrab og fremstilles i grundlovsforhør ved Glostrup Ret i dag fredag klokken 13.

Efterforskningslederen kan grundet den videre efterforskning ikke uddybe yderligere på nuværende tidspunkt, men vil meget gerne høre fra alle som kunne have oplysninger i sagen. Der kan ringes døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Signalement af Karin

Karin Barfod er halvt spanier, 156 cm høj og buttet. Hun har halvlangt mørkt hår og var iført cowboybukser og en jakke. Desuden går hun med en sort stoftaske i en strop tværs over brystet.

1 kommentar om “Efterlysning: Hvor er Karin?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *