Efterårsferiefilm for børn og barnlige sjæle
Turbo-tegnefilm-copy.jpg
Turbo handler om sneglen Turbo, der er helt besat af fart. Foto: Filmcompagniet
Biograf Torsdag den 10. oktober har Baltoppen bio premiere på to animationsfilm.

Den ene er ’Turbo’, som kan ses i både 2D og 3D. Turbo er en snegl, der drømmer om at blive verdens bedste racerkører. Hans besættelse af fart har gjort ham til en outsider i det langsomme og forsigtige sneglesamfund.

Turbo har et inderligt ønske om at undslippe det langsommelige liv, han lever, og han får netop den mulighed, da en forunderlig ulykke gør ham rasende hurtig. Den nye, lynhurtige Turbo begiver sig ud på en utrolig rejse for at vinde det ultimative racerløb og slå sine idoler.

På rejsen får han følgeskab af et dedikeret hold af racersnegle – en broget flok af gadesmarte, storbandende vovehalse med smarte skaller.

Olsen-Banden-tegnefilm-copy

Den anden film er animationsfilmen ’Olsen Banden På Dybt Vand’: En olie-accellerator, der vil kunne mangedoble de efterhånden minimale oliereserver, er det eneste, der kan redde Danmark fra sikker ruin, men opfindelsen befinder sig uheldigvis i hænderne på to skruppelløse bagmænd.

Den velhavende, men hensynsløse Bang Johansen, og hans lige så farlige amerikanske tvillingebror, Bang Bang Johnson står i spidsen for et multinationalt verdensfirma og en mindre hær af slyngler og banditter, en omfangsrig, tidligere kvindelig østtysk sergent samt to glubske krokodiller bevæbnet til og med tænderne.

Så nu ligger fremtiden for verdens lykkeligste folk helt i hænderne på den uforbederlige spjældfugl, Egon, hans to elskelige, men håbløse hjælpere, Kjeld og Benny samt den hysteriske, men farverige Yvonne fra Valby – og denne gang også den sprængfarlige alkoholiker, Dynamit Harry. Held og lykke Danmark!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *