Drop luftkastellerne og undgå løftebrud
Debat Det var med stor glæde, og en hel del undren, at jeg i uge 39 her i avisen, så annoncen fra Socialdemokraterne, hvor borgmesteren lover praktikpladser til alle.

Jeg vil blot sige til ham, at hvis du har pladserne, så har jeg lærlingene.

Jeg er faglærer og arbejder på en teknisk skole, hvor jeg fungerer som instruktør.

Mine fem kollegaer og jeg har mere end 100 lærlinge inden for dataområdet, som alle meget gerne vil have en læreplads. Lad os mødes efter valget, så vi kan aftale, hvordan du vil aftage vores SKP lærlinge.

Jeg kan også gøre dig opmærksom på, at vi på skolen har mere end 500 lærlinge lige fra automekanikere, malere, skilte, VVS, smede, elektriker og data m.m.

Jeg ved godt, at når du aftager vores lærlinge, så bliver jeg arbejdsløs, men den pris betaler jeg med glæde.

Så, kære socialdemokrater, hvad med at køre en valgkamp, hvor der ikke loves nogen luftkasteller, bare for at score stemmer.

Lad valgflæsket ligge, så vi undgår et lokalt løftebrudsscenarie, som vi alle gerne vil være foruden.

2 kommentarer om “Drop luftkastellerne og undgå løftebrud”

 1. Vi ønsker alle en valgkamp uden valgflæsk som aldrig kommer til at blive til noget, men jeg tror nu heller ikke det kommer til at ske denne gang.
  Jeg har gennem min valgkamp prøvet at være ærlig, og sige til når der er ting jeg ikke ved, eller først kan undersøge nærmere når jeg får embedsværket til at arbejde med det.

  Når det så er sagt, så har socialdemkraterne sidder på den absolutte magt her i kommenuen i mange år, og hvorfor har de så ikke gjort mere ved dette problem ?
  De har jo, modsat os andre, haft muligheden for at gøre hvad de ville med kommunens penge.
  DI anslår at vi kunne frigøre 30,8 millioner årligt ved at udlicitere mere og de penge kunne de jo have pumpet ind i at hjælpe lærlinge og virksomheder i at finde hinanden fx. via erhvervsmesser.

  Men socialdemokraterne har ikke modet eller initiativet til at gøre det, og derfor må der nye kræfter til.

  Richardt Radek Larsen
  Liberal Alliance Ballerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *