Det arbejder vi for
Debat Svar til Jørgen Flyrs debatindlæg i uge 42.

Dansk Folkeparti arbejder for at få bedre og mere kvalificeret undervisning i dansk og matematik ind i de danske folkeskoler, dvs. reel undervisning og lektiehjælp af lærere med de rette kvalifikationer også i vikartimerne.

Og vi ser ikke dette som et økonomisk problem, men blot et spørgsmål om at fordele ressourcerne mere hensigtsmæssigt, blandt alle de dygtige lærere, vi trods alt har i den danske folkeskole.

Og med hensyn til ældrepleje fik Dansk Folkeparti i 2010 – på finansloven – gennemført en særlig pulje på 300 millioner kr. til bedre ældrepleje, som skulle fordeles til alle landets kommuner, mange kommuner har brugt pengene på alt muligt andet, men DF i Ballerup har kæmpet og fået tildelt 1,5 million til bedre ældrepleje i Ballerup.

For Dansk Folkeparti er ældreområdet helt centralt.

Vi har igennem de ti år, hvor vi havde markant indflydelse på Christiansborg, samlet afsat et milliardbeløb til styrkelse af ældreområdet i bred forstand.

Og med hensyn til nulvækst og skattelettelser i erhvervslivet er det den eneste vej frem til at få gang i hjulene, idet forbruget vil stige, og erhvervslivet kan ansætte flere medarbejdere, der kan tjene sin egen løn og betale sine skatter og derfor ikke bliver en byrde, der hæver understøttelse, men et aktiv, der bidrager til den fælles danske vældfærd.

LÆS OGSÅ: Jørgen Flyrs indlæg ‘Absurd DF-hykleri’

1 kommentar om “Det arbejder vi for”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *