Der kommer flere pladser
Debat Svar til Jens Rikardt Andersens læserbrev i sidste uge:

Jens Rikardt Andersen spørger i Ballerup Bladet, om vi i Ballerup kan finde plads til at få lægeligt færdigbehandlede patienter hjem til Ballerup fra hospitalerne til rehabiliteringspladser.

Det spørgsmål kan jeg heldigvis svare mere end ja til! Vi har i kommunen allerede oprettet pladser på Plejecenter Lindehaven, hvor genoptræning og anden form for rehabilitering er i fokus.

I de kommende år vil der komme flere pladser, og vi har i det hele taget et meget stort fokus på at sikre, at borgerne ikke kommer unødigt på hospitalet – og naturligvis også godt hjem igen, hvis indlæggelse har været nødvendig.

Vi samarbejder også med Herlev Hospital og de omkringliggende kommuner om at forebygge indlæggelser og at sikre, at vores medarbejdere har de kompetencer, der skal til for at tage sig af borgere med behov for at komme sig efter et hospitalsophold.

I budgetaftalen for 2014 har vi besluttet, at der skal laves en egentlig sundhedsplan for ”det nære sundhedsvæsen”, og opgaverne i forhold til færdigbehandlede patienter – vil også her være central.

LÆS OGSÅ: Jens Rikardt Andersens indlæg ‘Færdigbehandlede borgere’

1 kommentar om “Der kommer flere pladser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *