Der er valg til Seniorrådet i Ballerup
Debat Jeg er meget optaget af de ældreborgers trivsel og muligheder i Ballerup kommune.

Dette vil jeg arbejde videre med i Seniorrådet og derfor har jeg valgt at lade mig genopstille til seniorrådet.

Dette med hensyn til at kommunen overholder den givende lovgivning og er opmærksom på de ældre borgeres velbefindende. Således at de ældre borger i kommunen skal kunne se frem til en tryg og værdig tredje alder.

Dette kan fremmes ved at kommunen ved nybyggeri og renovering eller modernisering af den ældre boligmasse. Her har et klart krav til bygherren eller entreprenøren om at installationerne til den nye kendte velfærdsteknologi skal indgå i såvel nybygninger og renovering eller modernisering af nye og ældre bygningerne. Således at man hurtigt kan installerer den nødvendige nye velfærdsteknologi til gavn for de borgere, som er blevet svagelige. Således at de i mange tilfælde selv kan klare sig, uden at være afhængig af anden hjælp, samtidig med at de genvinder deres selvværd og derved får en større livskvalitet.

Seniorrådet har ligeledes fremført over diverse udvalg og kommunalbestyrelsen, at der bør være servicebusser i hele kommunen og bedre fortove, gangstier, cykelstier, trafikforhold samt mere vedligeholdelse af disse. Således at ældreborger ikke falder og kommer til skade.

Derudover bør der ske en oprydning i kommunens tre bydele og naturområder, med nyskabelser af nye naturoplevelser. Dette til gavn for alle borger i Ballerup.

Man kan møde de borger om har ladet sig opstillet som kandidater til Seniorrådet og stille spørgsmål til dem i REEHS Baghus tirsdag den 12 -11 – 2013 kl. 17.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *