Debataften med Mogens Lykketoft
Mogens-Lykketoft-copy.jpg
Ballerup Multikulturelle Forening inviterer til debataften om Palæstina med Mogens Lykketoft i Baghhuset.
Palæstina Folketingets formand og tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft (S) gæster torsdag den 24. oktober Baghuset i Ballerup.

I november 2012 vedtog FN’s Generalforsamling en resolution der gav palæstinenserne observatørstatus. Efterfølgende har Danmark og Finland givet repræsentationen for det palæstinensiske selvstyre ambassadørstatus – noget som Villy Søvndal som udenrigsminister har kæmpet hårdt for.

I praksis betyder det at der fremover vil være immunitet for de palæstinensiske ambassadører, og at de får invitationer til deltagelse i officielle arrangementer på lige fod med andre selvstændige staters repræsentanter.

I den anledning arrangerer Ballerup Multikulturelle Forening til debataften med Folketingets formand og tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft (S) torsdag den 24. oktober klokken 18-21 i Baghuset, Sct. Jacobs vej 1, Ballerup.

Aftenen begynder med fællesspisning fra 18 til 19. Alle der vil deltage i den del af aftenen opfordres til at medbringe noget mad, der kan indgå i den fælles buffet.

Derefter vil Mogens Lykketoft lægge op til en diskussion om Palæstina-situationen både aktuelt og historisk.

Der bliver god lejlighed til at stille spørgsmål og debattere emnet.

Arrangementet er gratis og alle interesserede er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *