Debat om fremtidens ældrepolitik i Ballerup
Debatmøde-ældresagen1-copy.jpg
Der var fyldt godt op i Reehs baghus, da Ældresagen havde inviteret til debat om kommunens ældrepolitk efter valget.
KV13 Den 22. oktober var godt 60 ældre borgere mødt op i Reehs baghus til ældresagens debatmøde om kommunens ældrepolitik efter valget.

Et panel af politikere fra de partier, der sidder i kommunalbestyrelsen, besvarede beredvilligt spørgsmål.

Man indledte med besparelserne på ældreområdet gennem de sidste fire år og fik at vide, at de havde været nødvendige, og at Ballerup var sluppet lettere igennem det end så mange andre. De synes nu at være endt, og der var en række tiltag i gang om rationaliseringer for at undgå yderligere besparelser. Det gjaldt f.eks. på madområdet og på sundhedsområdet.

Så drøftede man digitaliseringen, men der foreligger nu lovgivning om, at den ikke kan påtvinges de, der ikke har computer eller internetforbindelse eller af andre grunde ikke er i stand til at bruge den.

Endelig var der en større diskussion om vintervedligeholdelse af veje og fortove, samr den tidligere kommunale ordning med hjælp til snerydning og havearbejde mod en mindre betaling. Alle gav tilsagn om at ville se på problemerne. Ordningen med snerydning og havearbejde vil ikke blive genindført, men man kunne overveje en formidlerordning.

Der var ikke den store uenighed mellem politikerne, hvilket fik en deltager til at spørge, om de kom fra samme parti alle sammen.

Debatmøde-ældresagen2-copy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *