De stjæler mine kasser med storskrald
Debat Jeg kontakter Ballerup Bladet idet jeg ser et større og større problem i Ballerup, når vi som borger stiller til storskrald.

I sommers købte jeg nogle fine kasser til brug for sorteringen og for at gøre det nemmere for alle. Det virker rigtigt fint, dog forsvinder disse kasser løbende.

Jeg har hele tiden troet, at det var de slemme skraldemænd som tog disse, fordi alle kasserne ikke havde fået et genbrugs mærke på. Det blev fixet, og de forsvandt stadigvæk med en større kasse-udgift for mig. Så jeg valgte, at stoppe med at købe flere.

Igår var det igen tid til storskrald og nu havde jeg kun én pæn kasse tilbage, som jeg brugte til jern. Lige efter aftensmaden så jeg, at der var udlændinge, som kørte rundt og tjekkede vores affald. Det er jo helt okay – troede jeg. Dog skulle det sidste stilles ud og vupti kassen med jern var væk.

Jeg havde troet, at det var skraldemænde, som huggede disse. Men nu er jeg overbevist om, at det er disse udlændinge, som tager mine kasser.

Jeg har hørt det fra andre på vejen og det ser ud til at de tager alt gammelt med hjem + vores dejlige pæne kasser.

Tilbage til poserne og dermed dårligere arbejdsforhold for skraldemændene. Er der noget man kan gøre?

1 kommentar om “De stjæler mine kasser med storskrald”

  1. LARSEN siger:

    Vi får hentet storskrald om mandagen. Søndag omkring ved 17-19 tiden kommer der en stor hvid kassevogn på polskeplader og kigger alt storskald igennem, tager det de kan bruge og vupti så er de væk igen. Har på et tidspunk læst at det jo drejer sig om mange penge som kommunen går glip af. Til dig som stiller ting ud i kasser , for skrallemandes skyld så kom det stadig i kassser, men tage nogle gratis papkasser i fx supermarked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *