BSF fik uafgjort i lokalopgøret
Fodbold Danmarksserien, 5. oktober 2013: BSF-Herlev 2-2 (1-1), 30. min. 0-1 Anders Madsen, 43. min. 1-1 Nicky Wollesen (selvmål), 47. min. 2-1 Jonathan Nielsen, 82. min. 2-2 Nicky Wollesen. Tilskuere: 186

’Gryden’ som BSF’s hjemmebane kaldes lokalt, var tæt på at komme i kog i anden halvleg af kampen mod lokal rivalerne fra Herlev.

Grundene til det var flere flotte mål, fine gennemspillede angreb, men også dommertrioen, som i den hektiske 2. halvleg så absolut ikke var så neutrale, som man kunne ønske sig.

»Flere gange syntes øjnene for små og ørene for store hvilket blev til stor irritation for spillerene men også for BSF’s tilhængere,« skriver Jens Willum Larsen i et referat af kampen.

Om kampens 1. halvleg er der ikke meget at berette. Det meste af spillet foregik omkring midtercirklen i mange tætte dueller.

’De tre episoder, som står stærkest i erindringen, er Herlevs spilleres skyld. Først var deres frontangriber Anders Madsen alene med BSF’s målmand, Jacob Lethin, men afslutningen var ingen sag for Lethin.

Det var til gengæld Herlevs første mål, som flot blev helflugtet ind bag den sprællende anfører. Næste episode, der førte til mål, var, da BSF’s Kenneth Nielsen pressede Herlevs forsvarspiller så meget ,at det fremkaldte et flot selvmål.

2. halvleg var blot et minut gammel, da BSF’s altid målfarlige Jonathan Nielsen tog sagen i egen hånd. Hurtigt gled han gennem Herlevs forsvar og lagde stille bolden under den fremadstormende Herlevkeeper. Flot, og hjemmeholdet var nu overraskende foran med 2-1.

Denne stilling holdt sig helt hen til det 83. spilleminut, hvor Herlevs uheldige forsvarsspiller fra 1.halvleg denne gang headede bolden den rigtige vej og over BSF’s målmand til slutresultatet 2-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *