BSF fik alle tre points i Tårnby
Fodbold Danmarksserien, lørdag den 12. oktober 2013: AB Tårnby-BSF 1-2 (0-1). 41. min. 0-1 Emil Thomsen, 58. min. 1-1 AB Tårnby, 79. min. 1-2 Jonas Jørgensen. Tilskuere: 71

Det var svære betingelser som spillerne på de to DS-hold var oppe imod denne lørdag eftermiddag på Tårnby Stadion. En strid vind på langs af stadionbanen som synede både langhåret og meget ujævn.

Det kunne udmærket være en væsentlig årsag til, at BSF kom foran ved den talentfulde Emil Thomsen, som opfangede en alt for svag tilbagelægning fra en ellers påpasseligt spillende AB Tårnby spiller. 0-1 efter 41 minutter inde i 1. halvleg.

Det ville have været rart at kunne gå til pause med føringen, for det var en svær kamp at spille bold i grundet de ovennævnte vanskelige baneforhold.

2. halvleg skulle vise sig at blive en ren overlevelseskamp. AB Tårnby udlignede BSF’s føring i det 58. minut på hovedstød efter hjørnespark. Det var værterne fra Tårnby, som var mest i teten i denne halvleg og BSF kunne takke målmand Jacob Lethin for flere rigtig gode indgreb, desuden var værterne meget uskarpe i de mange afslutninger på BSF´s mål.

BSF’s tilhængere, samt trænerstaben havde sikkert gerne solgt denne stilling 1-1 kampen ud. Men det skulle vise sig at være unødvendige ønsker for BSF kom foran med 1-2 i det 79. minut, da Yaqoob Butt lagde en frisparksbold til bageste stolpe hvor stærke Ricky Gotland headede på tværs af feltet, hvorefter bolden gik i mål.

Det var meget svært at se, hvem der havde sidste fod på bolden. Det må derfor betragtes som et selvmål.

Denne stilling holdt sig i de sidste 13 minutter. BSF-spillerenes indstilling på denne efterårsdag var en sand fornøjelse. Det viser, at alle er indstillet på at slås for hinanden, også når det hele ser svært ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *