Brug af håndværkere
Debat Da vi i DF Ballerup mener, det er vigtigt, at man i Ballerup Kommune anvender lokale håndværksvirksomheder for at holde beskæftigelsen og dermed skattekronerne indenfor kommunen...

… efterlyser jeg oplysninger om, hvorvidt kommunen i dag anvender lokale håndværksvirksomheder til nybyggerier i kommunen?

Samt til den daglige vedligeholdelse af kommunens ejendomme? Og om man i givet fald forsøger at uddelegere opgaverne til alle kommunens håndværksvirksomheder? Eller om Ballerup Kommune kun samarbejder med nogle bestemte håndværksvirksomheder?

Idet det i sagens natur er mest hensigtsmæssigt for Ballerups skatteydere at holde beskæftigelsen i kommunen for at begrænse arbejdsløsheden blandt lokale håndværkere og håndværksvirksomheder og dermed sikre, at der bliver flere skatteindtægter i stedet for udgifter i Ballerup Kommune.

1 kommentar om “Brug af håndværkere”

  1. alex siger:

    Hvor er det klassisk DF-dumt.
    Hvis alle gjorde det fik Ballerups håndværkere nok heller ikke meget at lave uden for kommunen. Godt nok er df-ere noget fremmedfjendske men at de nu mener at kommunegrænsen skal lukkes for “indvandring” er ikke top snedigt.
    KH
    Alex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *