Ballerup slår et slag for brysterne
Lyserød-Lørdag-5.jpg
Det lokale band Fat Fingers spiller til Lyserød Lørdag i år.
Lyserød lørdag 5. oktober er der igen Lyserød Lørdag i Centrumgaden og i Ballerup Centret, som pyntes op til fordel for brystkræftramte kvinder og mænd.

Det lokale arrangement Lyserød Lørdag bliver større og større for hvert år – og genererer på den måde også flere og flere penge hvert år til fordel for brystkræftramte kvinder og mænd.

I år er Ballerup Centret koblet på begivenheden, som tidligere ’blot’ er foregået i Centrumgaden.

Årets lyserøde lørdag finder sted lørdag den 5. oktober fra kl. 10, hvor der vil være telte og boder med salg af produkter fra Kræftens Bekæmpelse og fra lokale kunstnere.

»Desuden er der salg af kaffe og te og hjemmebagt kage. Og der er underholdning med det lokale band Fat Fingers,« fortæller Heidi Lorentzen, formand for Kræftens Bekæmpelse i Ballerup:

»I forbindelse med vores nye samarbejde med BSF kvindeelite vil fodboldpigerne komme og vise, hvad de kan med fodbolde. Det sker kl. 10-11, og man kan selv få lov til at prøve.«

Centret også med

På de omkringliggende parkeringspladser kan man mod et beskedent beløb få pyntet sin bil med lyserødt tyl – af fodboldpigerne fra BSF.

»For første gang vil Ballerup Centret være med i arrangementet, så på det lille centertorv på første sal vil vi ligegledes have en bod med produkter fra Kræftens Bekæmpelse,« fortæller Heidi Lorentzen:

»Der vil også være rig mulighed for at møde de lokale politikere, som i dagens anledning vil hjælpe os med indsamlingen.«

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Kræftes Bekæmpelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *