Ballerup har fået et nyt gæstedagplejehus
gæstedagpleje.jpg
Det nye gæstedagplejehus skal modtage børn fra kommunens 22 dagplejere, når disse er syge, på kursus eller har fri.
Børnepasning Torsdag den 10. oktober var der indvielse af det nye Dagplejehus på Kornvænget 32 i Ballerup.

Her var alle ansatte i Dagplejen, forældrebestyrelsen, folk fra forvaltningen og politikere fra socialudvalget mødt op for at ønske Dagplejen tillykke med huset, der fremover skal modtage børn fra de 22 kommunale dagplejere i Ballerup kommune, når de har fri, er på kursus eller ved sygdom.

Borgmester Jesper Wurtzen understregede i sin åbningstale, at Dagplejehuset er et godt bevis på at Ballerup kommune også i fremtiden satser på Dagplejen som et dagtilbud for de mindste børn.

Alle dagplejere skal have deres gang i Dagplejehuset, derved kommer børnene også til at kende de fire gæstehusmedarbejdere, og får tilbuddet om at deltage i de pædagogiske aktiviteter, bruge den nye legeplads med de gamle frugttræer, den nye El ladcykel med plads til fire børn, samt de indendørs faciliteter, hvor der er lagt vægt på et anderledes læringsmiljø.

I Dagplejehuset vil man arbejde med de samme pædagogiske læreplaner som i dagplejehjemmene, så det vil være genkendeligt for børn, dagplejere og forældre. Der vil være pædagogisk tilsyn af dagplejepædagogerne, på lige fod med dagplejehjemmene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *