Ballerup Bladets store vælgermøde
Vælgermøde-KV09-Ballerup-Bladet-6.jpg
Der bliver skiftet kraftigt ud i panelet i forhold til for fire år siden, hvor eksempelvis borgmesteren var en helt anden end i dag. Foto: Kenn Thomsen
Valgkamp Ballerups Bladet holder traditionen tro vælgermøde. Det sker i Baltoppen 5. november.

Der plejer at være stuvende fuldt i Baltoppen, og der bliver gået pænt til vaflerne, når Ballerup Bladet holder vælgermøde i Baltoppen.

De kandiderende partiers spidskandidater er blevet inviteret, og allerede nu har Liberal Alliance, Konservative, Enhedslisten og Venstre meldt, at man naturligvis er klar til at dyste på ord med hinanden.

Ballerup Bladets traditionsrige vælgermøde, hvor borgerne indbydes til både at lytte til og diskutere med spidskandidaterne, finder i år sted tirsdag den 5. november kl. 19.00 til 21.30. Og traditionen tro i Baltoppen.

Lige som for fire år siden vil det være dagbladet B.T.’s politiske reporter, Andreas Karker, som med hård og retfærdig hånd vil lede slagets gang.

Til at starte med vil spidskandidater fra Baltoppens scene komme med hvert sit oplæg, og herefter vil de så diskutere med hinanden og de borgere i salen, som ønsker det.

Indtil videre mangler vi tilmelding fra Socialdemokraterne, SF, Radikale, Dansk Folkeparti og øvrige opstillingsberettigede partier ud over V, K, LA og Enhl.

Ønsker man at deltage, så meddel det hurtigst muligt til Ballerup Bladets redaktør Lars Schmidt på email: lars@ballerupbladet.dk. Meddel også hvem der stiller op i panelet.

1 kommentar om “Ballerup Bladets store vælgermøde”

  1. Jan Ankler siger:

    Socialdemokraterne har meldt sig på banen med Borgmester Jesper Würtzen i panelet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *