Ballerup betaler til Barnabys afsnit 100
Barnaby-til-Cph.jpg
På billedet ses fra venstre: Gwilym Lee (Barnabys assistent), Pia Allerslev (Kultur -og Fritidsborgmester Kbh), Neil Dudgeon (Barnaby), Helle Adelborg (Borgmester Hvidovre) og Jesper Würtzen (Borgmester Ballerup) Foto: Marie Hald
Tv-serie Som en del af Copenhagen Film Fund er Ballerup Kommune med til at støtte optagelserne af tv-serien Barnaby afsnit 100, som kommer til at foregå i København.

Københavns nye filmfond Copenhagen Film Fund blev etableret i sommer med det formål at være med til at sikre, at internationale film- og tv-projekter blev trukket til Danmark.

I forrige uge var fonden ude og offentliggøre, at den har givet et millionbeløb til den dansk-internationale politiserie ”The Team” med Lars Mikkelsen i den ene hovedrolle. Og nu kan fonden fortælle, at den også er gået ind med støtte til den enormt populære britiske tv-serie ”Barnaby”. Fonden støtter med 200.000 kr. til optagelserne af afsnit nr. 100, der – som det allerede har været offentliggjort – bliver delvist indspillet i København og omegn.

Filmfonden er finansieret med bidrag fra kommunerne: Ballerup, København, Hvidovre, Frederiksberg, Brøndby, Albertslund, Furesø, Helsingør og Næstved samt Region Hovedstaden og en række private investorer og faglige organisationer i film og tv branchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *