Ældrestyrken
Debat Socialdemokratiets Mogens Lykketoft opfandt ordet Ældrebyrden.

Selv om Socialdemokratiet er gået bort fra brugen af ordet, bruger vi i Venstre meget hellere ordet Ældrestyrken. Det er vores klare opfattelse at de ældre kan mere. Vil mere. Bidrager mere. Skaber mere.

I Venstre arbejder vi hårdt for at de ældre skal være herre over deres eget liv og have mest mulig indflydelse på deres egen tilværelse. Venstre har kæmpet for det frie valg af ældrebolig, samt retten til frit at kunne vælge hjemmehjælper. Desværre har regeringen rullet en række af disse initiativer tilbage.

Med en borgmester fra Venstre får du en offentlig sektor, der bliver drevet effektivt. Det giver mest velfærd for skattekronerne og det er afgørende, for så har vi mulighed for at forbedre velfærden – også for vores ældre.

Husk at stemme og husk at valget d. 19. november kan vise sig meget vigtig for dig og din hverdag.

1 kommentar om “Ældrestyrken”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *