Absurd DF-hykleri
Debat Dansk Folkeparti vil, at skolelederne på de kommunale skoler i Ballerup skal sikre, at der kommer mere reel og kvalificeret undervisning.

Men hvordan skal det kunne lade sig gøre, når der forsat skal gennemføres besparelser?

DF tror, at bedre undervisning er et ledelsesproblem og, at man kan spare sig til bedre undervisning. Man har intet lært af lærerkonflikten i foråret! Hvem tror, at eleverne blev dygtigere af, at lærerne blev lockoutet og undervisningen suspenderet?

Af Ballerup Bladet fremgår, at DF ikke ønsker at være stemmekvæg, trods de kommunalt har været musestille med at markere sig politisk de sidste 4 år i.

Kommunens ældre skal ifølge Dansk Folkeparti have al den hjælp, pleje og omsorg, som de har behov for.

Men fakta er, at der i Ballerup sidste år blev sparet 4 mio. kr. på plejehjem. Samme linje ser vi på landsplan, hvor DF – trods forsikringer om det modsatte – ofrede de arbejdsløse med halvering af dagpengeperioden og de ældre i slagtningen af efterlønnen.

Sådan har partiet har ofret dansk velfærd gang på gang.

DF har gået i spidsen for eliten med VK for en politik, der sigter efter lavere løn, større udbytning og mindre velfærd. Stop dog hykleriet, det er absurd.

Nu siger DF, at den offentlige sektor skal have lov at vokse med 0,8 %. Men samtidig peger de på Lars Løkke som statsminister (og han går ind for nulvækst) og kræver milliarder i skattelettelser til erhvervslivet i 2014.

Hvem mon kommer til at betale?

Det er ikke så svært: Det bliver igen-igen ældreplejen, vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. I stedet burde de rige og de store virksomheder aflevere nogle af de store skattelettelser, som DF har været med til at give dem.

1 kommentar om “Absurd DF-hykleri”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *